{{result.Name}}

{{result.Excerpt}}

studiejob.jpeg

Softwareudvikler til sport-tech start-up

Studiemedhjælper til IT-udvikling

Kunne du tænke dig et studiejob i en moderne start-up virksomhed, hvor du får medindflydelse og plads til at udvikle dig? Bliv studentermedhjælper hos Clubtimiser og opbyg praktisk erfaring til din kommende karriere inden for IT udvikling og -programmering.

Kundernes 12. mand

Vi søger en studentermedhjælper til at supportere Clubtimiser CRM løsningen til sports- og event organisationer. Du vil blive en del af et lille, men energisk team, hvor der er kort fra idé til handling. Derfor bliver du en aktiv del af kerne forretningen, hvor du får mulighed for at præge din egen hverdag ved at bidrage med idéer og løsning af dine opgaver.

Som en del af supportfunktionen bliver din opgave at assistere med brugersupport, samt deltage i udvikling og vedligeholdelse af Clubtimiser løsningerne.

En fast spiller på holdet

Du bliver selvfølgelig klædt godt på til stillingen med den nødvendige oplæring. Desuden arbejder vi tæt i et uformelt miljø, hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Dog forventer vi at du er selvdreven og nysgerrig.

Din specifikke uddannelse har ikke betydning, men vi forestiller os at du er i gang med en teknisk it-uddannelse, fx på det Naturvidenskabelige Fakultet, og er i gang med minimum 5. - 6. semester / ser frem til at fortsætte på 7. semester.

Du har kompetencer inden for kodning i C#,  C+ eller Java, og har lyst til at lære Microsoft Dynamics 365 og SQL.

Vi forventer derfor at du har mod på at indgå i den tekniske dialog på kontoret og deltage i at omformulere de beskrevne brugerbehov til tekniske krav specs og eventuelt deltage i selve kodearbejdet.

Interesseret i verdens bedste studiejob?

For den rette profil tilbyder vi verdens bedste studiejob, hvor du får mulighed for at udvikle dig og tilegne dig praktisk erfaring i en travl og dynamisk virksomhed. Du vil få ansvar og mulighed for at præge din egen hverdag, hvor din faglige interesse bliver en drivkraft og herunder også indflydelse på hvilke af de ovenstående opgaver du kommer til at deltage i.

Arbejdstiden er fleksibel og aftales individuelt, så den kan tilpasses dit studie. Dog forventes den at ligge i tidsrummet 8-17 fra mandag til fredag evt. med mulighed for arbejde med analyse opgaver uden for arbejdstid, hvis det har interesse.

Afhængig af ansøgernes kompetencer og profiler, søger vi 1-2 studentermedhjælpere til opstart hurtigst muligt. Er du interesseret i jobbet, så skynd dig at sende en e-mail med en kort ansøgning og CV vedlagt til info@clubtimiser.com ”. Skriv ”Studiejob” i emnefeltet. Ved spørgsmål, kontakt Anders Lytoft Fyrst (tlf. 40 22 80 56).